Úplné znenie zákona o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov - Beňová, Marcela
Zákon č. 511/1992 Zb. v znení zákona NR SR č. 165/1993 Z.z. ... a zákona č. 114/2003 Z.z. s komentárom a príkladmi.