Daňové zatížení v zemích OECD a v České republice - Hájek, Ladislav
Daňové zaťaženie a jeho príčiny. Prehľad celkových daňových príjmov vo vybraných vyspelých krajinách. Problémy medzinárodného porovnávania daňového zaťaženia. Tendencie vo vývoji daňového zaťaženia v ČR.