Postkeynesovské pojetí nezávislosti centrální banky a fungování komerčních bank - Chytil, Zdeněk
Funkcie centrálnej banky v postkeynesovskej teórii. Fungovanie komerčných bánk. Faktory ovplyvňujúce množstvo peňazí v ekonomike. Zmena úlohy a funkcie centrálnej banky v postkeynesovskom chápaní.