Exportní příležitosti: Ruská federace - Remek, Vladimír
Charakteristika obchodných príležitostí Ruskej federácie. Obchodná a ekonomická spolupráca Ruskej federácie a Česka. Exportné príležitosti. Pomoc pri vstupe na trh.