Obchodní jednání a národní zvyklosti: Litva - Petřík, Ivo
Stručná geograficko-kultúrna charakteristika Litvy. Obchodné rokovania a národné zvyklosti. Vzťahy medzi ľuďmi, verbálna a neverbálna komunikácia, obliekanie a stolovanie, význam času.