Skupiny nepodnikateľských subjektov a ich účtovníctvo - Kordošová, Alena, 1970-
Počet nepodnikateľských subjektov v ekonomike Slovenska k 30. júnu 2003. Najvyšším počtom sa podieľajú združenia, rozpočtové organizácie, cirkevné organizácie a ostatné nepodnikateľské organizácie. Vyjadrenie v percentách. Legislatívna úprava účtovníctva pre nepodnikateľské subjekty.