Audit finančných derivátov - Kareš, Ladislav
Účel auditu finančných derivátov. IAPS 1012 - Audit derivátových finančných nástrojov. ISA 200 - Ciele a všeobecné princípy platné pri audite finančných výkazov. ISA 310 - Poznanie podnikania. ISA 400 vyžaduje od audítora oboznámiť sa so systémom účtovníctva. ISA 700 - Správa audítora o finančných výkazoch. ISA 320 - Audítorská významnosť. ISA 540 - Audit účtovných odhadov. ISA 620 - Využitie práce experta.