Cizinci a přistěhovalí ve Francii - Pištora, Ladislav
Problém migrácie obyvateľov medzi najvyspelejšími krajinami a rozvojovými krajinami. Sledovanie migračných prúdov v Európe (Francúzsko, Nemecko, Veľká Británia). Prisťahovalectvo vo Francúzsku. Podiel cudzincov na celkovom počte obyvateľov krajiny. Štruktúra cudzincov podľa veku. Rozdelenie cudzincov podľa vybraných národností v roku 1999. Vysvetlenie pojmu prisťahovaní. Prisťahovaní v roku 1999 podľa krajiny narodenia. Cudzinci a prisťahovaní vo Francúzsku.