Obchodní jednání a národní zvyklosti: Lotyšsko - Losman, Ivo
Stručná ekonomická charakteristika Lotyšska. Obchodné rokovania a národné zvyklosti. Pracovné návyky, vzťahy medzi ľuďmi, komunikácia. Obliekanie, stolovanie. Viera. Širší rámec kultúrnych osobitostí.