Nerobte, čo nemusíte - Sotník, Alexander
Obsahové vymedzenie pojmu outsourcing. Oblasti využitia outsourcingu. Bariéry širšieho využitia outsourcingu. Praktické príklady. Poznatky a prax spoločnosti VARIAS v oblasti outsourcingu informačných systémov.