Na vedľajšej koľaji - Klas, Antonín
Slovensku chýba ucelená technologická a inovačná politika. Príčiny nedostatku finančných prostriedkov na výskum a vývoj. Porovnanie s Európou. Výdavky na inovácie na Slovensku a v Európskej únii. Chápanie a vývoj technologickej a inovačnej politiky.