Združenie ASEAN má 36 rokov - Obadi, Saleh Mothana
Podstata hospodárskeho pokroku krajín juhovýchodnej Ázie. História vzniku Združenia národov juhovýchodnej Ázie (ASEAN). Prehľad základných ukazovateľov. Vybrané makroekonomické indikátory krajín ASEAN-u za rok 2002.