Zdaňovanie zisku právnických osôb nezriadených za účelom podnikania - Neupauerová, Eva
Príspevok sa zaoberá zdaňovaním zisku len niektorých právnických subjektov nezriadených za účelom podnikania - a to v občianskych združeniach a neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby. Zdaňovanie zisku podľa zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Zdaňovanie zisku podľa zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Pripravované zmeny v zdaňovaní príjmu od 1. januára 2004 a ich dôsledky.