Čo má občan za svoje dane? - Sotník, Alexander
Pojem daň. Druhy daní na Slovensku. Cieľ daňovej reformy. Priame a nepriame dane. Daňové a odvodové zaťaženie na Slovensku. Prehľad hlavných zmien v daniach a odvodoch. Daňová reforma v roku 2004. Konsolidované príjmy a výdavky verejnej správy SR.