Všetci ich môžeme získať...
Informácia o možnostiach získať peniaze z Európskych fondov. Predvstupné a štrukturálne fondy (ISPA, SAPARD a PHARE). Štrukturálne fondy a kohézny fond. Európsky sociálny fond. Európsky poľnohospodársky usmerňovací a záručný fond. Európsky fond regionálneho rozvoja. Finančný nástroj na usmerňovanie rybolovu.