Vlastnosti projektového manažera ve stavební firmě - Bočková, Kateřina
Hodnotenie konkurencieschopnosti stavebnej firmy. Projektové riadenie ako nástroj konkurencieschopnosti. Vlastnosti projektového manažéra. Projektový manažér a jeho funkcia v organizácii. Hodnotenie manažérov.