Analýza controllingového systému řízení ve vybraných firmách zlínského regiónu - Zeman, Vlastimil
Controlling ako nástroj riadenia v súvislosti s zefektívnením podnikových činností. Vykonanie výskumu vo vybraných firmách Zlínskeho kraja (ČR) v oblasti využívania controllingových nástrojov vo vnútropodnikovom riadení.