Vliv lidského faktoru na funkční fraktálový tým - Raška, Zdeněk
Interdisciplinárne poňatie teórie správania. Vzťah fraktálových atribútov a ekonomických väzieb. Vplyv ľudského faktora vo fraktálovom tíme.