100 let společnosti Henryho Forda - Brož, Ivan
Stručná charakteristika spoločnosti Ford Motor Company. Životopisná charakteristika Henryho Forda. Znižovanie cien - súčasť Fordovej stratégie. Začiatky automatizácie - prvá pohyblivá montážna linka. Dynamický Fordov riadiaci štýl. Henry Ford a starostlivosť o zamestnancov. Následníci Henryho Forda. 100. výročie Ford Motor Company. Súčasné najúspešnejšie komerčné firemné projekty.