Učení v učící se organizaci - Kressová, Petra
Definícia učiacej sa organizácie. Charakteristika učiacej sa organizácie. Nutnosť premeny podniku na učiacu sa organizáciu a jej prínos. Vytvorenie kultúry učiacej sa organizácie. Význam učenia v učiacej sa organizácii. Spôsob učenia v učiacej sa organizácii.