Slovenský rast poháňajú len exportéri - Kláseková, Martina
K zvýšeniu HDP v treťom štvrťroku r. 2003 prispeli len exportéri. Pokles spotreby domácností aj investícií. Vysoký deficit obchodnej bilancie. Očakávanie spomalenia tempa rastu HDP ku koncu r. 2003. Štruktúra rastu slovenskej ekonomiky - výdavková metóda, výrobná metóda.