Benchmarking a marketingová metodologie tvorby adresných hodnot - Čichovský, Ludvík
Objasnenie pojmu benchmarking a jeho význam. Prehľad zmien obsahovej náplne pojmu benchmarking. Chronologický vývoj zamerania benchmarkingu od roku 1960 do roku 2000. Manažment kvality a vývoj metodológie (vrátane benchmarkingu). Využitie monitoringu, reportingu, benchmarkingu a controllingu v manažérsko-marketingovej činnosti.