Prevádzkovanie lotérií a iných podobných hier po novele - Kováčiková, Helena
Obsahové vymedzenie zabezpečenia prevádzkovania lotérií a iných podobných hier podľa zákona č. 255/2003 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 289/1995Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.