Welcome to Czech Republic - Kastner, Luboš
Český hotelový priemysel. Dramatický rozvoj cestovného ruchu v Čechách od roku 1990-2002. Situácia v zahraničnom cestovnom ruchu. Prognózy na rok 2003. Nová koncepcia propagácie Českej republiky.