Kompromis preferuje veľké priemyselné investície - Baťo, Rado
Niektoré faktory prinútili slovenskú vládu nanovo zadefinovať používanie investičných stimulov. Kompromis medzi ministrom hospodárstva a ministrom financií - preferencia veľkých priemyselných investícií. Slovenskej vláde sa nedarí plniť niektoré sľuby zahraničným investorom. Slovensko končí s poskytovaním stimulu formou daňových prázdnin. Rozdielne postoje k spôsobu stimulovania investícií medzi ministrami pretrvávajú. Úloha SARIO.