Trestnosť korupcie
Pojem korupcia podľa Trestného zákona par. 160 až 163a. Prijímanie úplatku a inej nenáležitej výhody. Trestný čin podplácania. Nepriama korupcia. Okolnosti vylučujúce trestnosť podplácania a nepriamej korupcie.