Decentralizácia verejnej správy - Neubauerová, Erika, 1968-
Makroekonomické dôvody existencie verejného sektora. Pojem verejná vláda a jej úlohy. Faktory, ktoré vplývajú na štruktúru a činnosť verejnej vlády. Teoretické východiská a praktické aspekty decentralizácie.