Nový manažment rizika - Varcholová, Tatiana
Nová koncepcia manažmentu rizika resp. podnikového manažmentu rizika (Enterprise risk management, ERM). Podstata ERM. Pozitívna a negatívna stránka rizika. Štruktúra ERM. Požiadavky na koordinátora ERM. Súčasný stav a smery ďalšieho vývoja ERM.