Nezamestnanosť stále klesá - Gábriš, Marek
Nezamestnanosť klesla v októbri 2003 na Slovensku na najnižšiu hodnotu za posledných viac ako 5 rokov (13,75 percent). Príčiny poklesu nezamestnanosti. Regionálne rozdiely. Mobilita pracovnej sily. Tri spôsoby vykazovania miery nezamestnanosti. Medzinárodné porovnanie.