Súbor pamätných mincí s motívmi slovenských bankoviek - Flaché, Dagmar
Národná banka Slovenska pripravuje vydanie súboru pamätných mincí s motívmi všetkých siedmich slovenských bankoviek, ktorý pripomína 10. výročie vzniku Národnej banky Slovenska a slovenskej meny.