Lobbing v Európskej únii ako nástroj komunikácie spoločnosti - Križanský, Patrik
Lobbing v podmienkach Európskej únii. Európsky lobbing - nevyhnutná súčasť podnikania. Corporate communication. Vnímanie rozdielov medzi lobbingom, government ralations a public affairs. Public affairs a jeho funkcia vo veľkých európskych spoločnostiach. Informácie ako základný tovar lobbingu. Formy komunikácie s európskou inštitúciou. Lobbing v európskych inštitúciách (Európska komisia, Európsky parlament, Rada EÚ). Základná zásada pre lobbing v Európskej únii.