Využívání strukturálních fondů Evropské unie nebude samozřejmostí - Pešek, Pavel
Východzie predpoklady a pravidlá k využívaniu prostriedkov zo štrukturálnych fondov. Rozdelovanie podľa tzv. cieľov. Význam predvstupovej pomoci. Druhy pomoci a zaradenie regiónov pod "Ciele". Tri druhy pomoci financovania zo štrukturálnych fondov. Proces prípravy dokumentácie a implementačných štruktúr. Administratívny rámec riadenia. Príprava štátnej správy v ČR k využívaniu štrukturálnych fondov a Fondu súdržnosti.