Zákon o ochrane údajov liberálnejší - Môciková, Renata
Hlavné zmeny, ktoré priniesol zákon č. 428/2002 o ochrane osobných údajov a jeho uplatnení v praxi firiem venujúcich sa zásielkovému obchodu a directmarketingových firiem.