Poznatková náročnosť, východisko a cesta tvorivej odbornej práce - Choluj, Vladimír
Poznatková náročnosť tvorivej práce. Východisko tvorivej práce v probléme resp. problémovej situácii. Cesta tvorivej práce, úlohovej situácii.