Paul Krugman - Muchová, Eva, 1961-
Život a dielo významného amerického ekonóma Paula Krugmana. Vo vedeckej tvorbe sa venoval týmto oblastiam: medzinárodný obchod, strategická obchodná politika, menové kurzy v podmienkach cieľového pásma, špekulatívne útoky na menu, ekonomická geografia. Výber z prác P. Krugmana.