Peňažný trh v SR a EÚ - Hrozányová, Katarína
Slovenský peňažný trh po vzniku samostatnej SR je charakterizovaný tromi obdobiami: 1993-1995, 1995-2000, 2001 - súčasnosť. Vývoj peňažného trhu na Slovensku. Peňažný trh a Európska únia. Prepojenie peňažného trhu SR a EÚ.