S logom alebo bez loga ? - Hvorecký, Michal
Vybudovať dobrú značku môže trvať aj sto rokov, na jej zničenie postačí tridsať dní. O predávaní značky. Značkový banditizmus. Odpor k značkám. Miesto pre coolhunterov.