Problematika východiskovej hodnoty pri stanovení hodnoty pohľadávok - Harumová, Anna, 1955-
Oceňovanie pohľadávok v účtovníctve. Charakteristika pohľadávok podľa IAS/IFRS (US GAAP). Analýza východiskovej hodnoty pohľadávok. Vplyv východiskovej hodnoty na koeficient vymožiteľnosti.