Recenzia publikácie Rievajová, E. a kolektív: Sociálne zabezpečenie - Tokárová, Mária
V recenzovanej publikácii sú rozpracované základné problémy teórie a praxe sociálneho zabezpečenia. Text poskytuje orientáciu vo fungovaní súčasného systému sociálneho zabezpečenia.