Energie budú lacnejšie, ako sa čakalo pred rokom - Janoška, Juraj
Ceny energií v r. 2004. Všetci odberatelia zemného plynu s výnimkou domácností zaplatia menej ako v r. 2003. Nižšie ceny plynu pre veľkoodberateľov vrátane teplární. Nákladové vstupy SPP. Ceny elektriny od Západoslovenskej energetiky (ZSE), a.s. Bratislava v r. 2004.