Stavební spoření v ČR v roce 2002 a jeho výhled - Mráz, Jan
Analýza vývoja a prehľad stavu stavebného sporenia v Českej republike v roku 2002. Použitie úverov zo stavebného sporenia (objem úverov). Celkový počet úverov. Prehľad stavebných sporiteľní pôsobiacich v ČR. Koncentrácia trhu stavebného sporenia meraná Hirschman-Herfindalovým indexom. Klientské vklady a úvery. Zisk jednotlivých stavebných sporiteľní. Vývoj bilančnej sumy. Vývoj trhu stavebného sporenia v ČR v rokoch 1994-2002.