Blízká budoucnost podle Druckera - Skalický, Jiří
Prezentácia názorov P.F. Druckera na budúcnosť, ako ich publikoval vo svojich esejách. Úvaha o budúcej spoločnosti. Sociálna štruktúra spoločnosti. Úvahy o starnutí svetovej spoločnosti. Spoločnosť znalostí. Zmena vlastností inštitúcie.