Šance vo finále súboja o Hyundai stoja jedna k jednej - Schönwiesner, Roman
Stimuly, logistika a komunikácia rozhodnú, či závod dostane Poľsko alebo Slovensko. Náklady a stimuly. Podľa ministra hospodárstva sú šance Slovenska v súboji s Poľskom vyššie. Názory Poľska. Význam a dôležitosť logistiky. Hyundai stavia na zahraničnú výrobnú expanziu.