Ceny a mzdy po vstupu do EU - Fejtek, Petr
Ekonomický rast Španielska, Portugalska a Írska po ich vstupe do EÚ. Rozpočet EÚ na rok 2005. Reforma poľnohospodárskej politiky. Pohyb hladiny cien. Mzdy v krajinách strednej a východnej Európy. Náklady zamestnávateľov na zamestnanie pracovnej sily v EÚ. Služby, nájomné, ceny bytov a nehnuteľností.