Restructuring of ownership and partnership relations and its regulation - Tětrevová, Liběna
Reštrukturalizácia podniku. Operatívna a strategická reštrukturalizácia. Finančná reštrukturalizácia. Reštrukturalizácia vlastníckych a partnerských vzťahov. Ochrana hospodárskej súťaže.