[Slovenské firmy v Európskej únii] - Janoška, Juraj
Z obsahu: Či firmy v únii obstoja, závisí najmä od nich. Západní manažéri vidia v rozšírenej únii šance i ohrozenia. Efekt bruselského lobingu. Príprava firmy Matador na prežitie v Európskej únii.