Daňové zvýhodnenia vo svete a medzinárodné daňové plánovanie - Burák, Emil
Základné modely daňových zvýhodnení vo svete. Portfólio ponuky súčasných daňových výhod. Internet ako dynamizátor medzinárodného daňového plánovania.