Zmeny v povinnom zmluvnom poistení zodpovednosti za škodu - Fekete, Imrich
Medzinárodné aspekty povinného zmluvného poistenia /PZP/. Prínosy zákona o PZP a jeho novely. Rozšírenie rozsahu poistenia zodpovednosti, zavedenie nových dôvodov zániku poistenia. Doklady o poistení. Vybavenie poistnej udalosti. Zmeny v sankčnom systéme. Náhradné poistné plnenie. Zmena aj v zákone o poisťovníctve.