Režijní náklady včera, dnes a zítra - Křikač, Karel
Vytváranie modelov režijných nákladov. Príklad výpočtového algoritmu režijných nákladov. Režijné náklady a súčasná hospodárska prax. Príspevok približuje doterajší vývoj vo vytváraní vybraných nákladových prístupov a algoritmov.