Marketing ako inovatívna stratégia regionálneho rozvoja - Daňo, Ferdinand, 1959-
Analýza využívania marketingu územia v podmienkach SR a ČR. Využívanie marketingu v rozvoji regiónov. Strategické marketingové plánovanie a jeho východiská v regionálnom rozvoji. Špecifiká marketingovej stratégie mesta.